Eurovit Multilong – hogy egészséges maradhass

A párommal nagyjából 1 éve vagyunk együtt. Most lesz az első közös nyaralásunk, Szilvásváradra fogunk menni. El sem tudom mondani, hogy mennyire várom már, hogy ott legyünk a természetben, mindentől távol, a munkától, a stressztől. Augusztus 9-én megyünk és 13-án fogunk hazajönni. Addig még ugyan van szűk egy hónap, én mégis félek, hogy meghiúsul a jól eltervezett kis nyaralásunk…

Amitől a legjobban tartok, az a barátnőm egészsége…

Eléggé könnyen megbetegszik, szinte mindig fáj valamije, van valami baja, így kicsit elkezdtem aggódni, hogy megint le fog betegedni és erről fog szólni az az 5 nap. Úgy voltam vele, hogy át kell vennem az irányítást, nem bízhatom a véletlenre. Arra az elhatározásra jutottam, hogy veszek neki vitaminokat. Egyről hallottam eddig, ami tudom, hogy bevált, ez az eurovit multilong.

Amikor a neten rákerestem, hogy kicsit többet megtudjak róla, rátaláltam a prevenciopatika.hu oldalra, ahol a neten lehet rendelni gyógyszereket. Gyakorlatilag egy online patika, de nevezhetjük webpatikának is. Nagyon tetszett nekem ez az ötlet, hogy a neten is lehet már ilyet intézni. Eddig én még nem hallottam ilyenről. Meg is volt azonnal az ötletem. Utalással kifizettem és a barátnőmék címére kértem az eurovit multilongot. Az eurovit multilong-ról megtudtam, hogy 13 különböző vitamint tartalmaz, valamint 5 órán keresztül adagolja ezeket a szervezetnek, így nem egy nagy dózist kap az ember, hanem fokozatosság van benne. Ezzel járul hozzá az immunrendszer normál működéséhez. Szerintem először kicsit mérges lesz, hogy miért rendeltem oda hozzájuk, de úgyis leesik neki majd, hogy miatta van ez, és miattunk, hogy el tudjunk menni nyugodtan Szilvásváradra.

Amúgy is nagyon érdekel és megmozgat engem az egészség témaköre, az egészséges életmód, így nagy örömömre szolgált, hogy rátaláltam a prevenciopatika.hu oldalon a blog részre. Itt nagyon sok jó saját írás található meg, amik segítenek minket, hogy a lehető legegészségesebben élhessünk. Órákat töltöttem azzal, hogy a cikkeket olvasgattam, mert annyira jó volt. Nem is gondoltam volna, hogy ennyi sok hasznos információt adnak már a nézelődőknek is. Egy biztos, nem először jártam ezen a honlapon! Nagyon megfogott, így nem csak olvasgatni, hanem vásárolni is visszajárok majd ide!