Az egészséges életmód és a gyermekvállalás

Én, a folyton egészségmániás kismama

Kunert babakocsik

Mióta az eszemet tudom, mindig is egészségesen éltem. Édesanyám is így nevelt minket a tesóimmal és most én is ebbe a zöldségekkel telített világba vállaltam be a kisbabát. Szó sincs róla, hogy vega, vagy netán vegán lennék, ugyanis eszek húst, de csakis csirkét, vagy halat, tehát a zsíros dolgokat 100%-ban kizártam az életemből. Bőségesen étkezem ennek ellenére, szóval nem kell azt gondolni, hogy éheztetem magam és ezzel veszélybe sodornám a gyermekem életét. Sajnos még mindig ez a tévhit él az emberekben sokszor, hogy az egészséges életmód egyenlő a koplalással. Mekkora tévedés. Igenis lehetséges úgy fitten élni, hogy az ember rendesen étkezik, sőt, a koplalás minden, csak nem egészséges. Az étkezéseimet is beosztottam magamnak, nem számolom őrült módjára a kalóriákat azért, de mindig ügyeltem arra, hogy a napi maximumnál lehetőleg ne vigyek be többet. Bár most, hogy babát vártam, szükséges volt kicsit emelni az adagokon, mert jelenleg két ember helyett kell táplálkoznom. Én pozitívan éltem meg a terhességem, sok helyről hallottam, hogy egyes nők sokat szenvednek tőle és fáradékonyabbak, elnehezednek a végtagjaik. Nos, nekem ilyen problémáim nem voltak, mindig vidámnak és életerősnek éreztem magam, Roli, a férjem is csak csodálkozott rajta, hogy lehetek ilyen felszabadult, mikor az ő nővére várt kisbabát, a hangulatingadozásai az egész család életét meg tudták keseríteni.

Sürgősen szükségünk volt a babakocsira, a BabaVerda megoldotta a problémánkat

Talán az étkezés precíz beosztása miatt alakult ki nálam az, hogy minden megpróbálok beosztani az életemben. Most is, hogy egy gyermeket hordtam a szívem alatt, próbáltam egy bizonyos rendszer alapján szervezni a mindennapi dolgokat. A legfontosabb az volt, hogy a pici érkezéséig minden fontos dolgot be tudjunk szerezni. Ebben szerencsére a párom is nagy segítségemre volt, nélküle nem is tudnám, mit tettem volna. Valószínűleg anyáékra lettem volna szorulva. Náluk egész nap szívhattam volna a szalonnaszagot, mert apa baconmániás és minden reggel azt eszik. Nem hinném, hogy kibírtam volna. De visszatérve rám és Rolira, a párom mindenből teljes mértékben kivette a részét, ha menni kellett bevásárolni, már ment is ki a garázsba és rögtön tolatott ki belőle az autóval. Lényegében megtaláltam az álomférfit, szerintem minden nő ilyen pasit képzel el magának, mint amilyen ő. Múltkor is, mikor már közeledtem a kiírt időponthoz, épp nagy babakocsi nézegetésben voltam és már kétségbeestem, hogy nem tudok időben választani, ő megtalálta a tökéletes oldalt számomra, ahol a kedvenc márkám babakocsijait vonzó áron tudjuk megvenni. Ez az oldal nem más, mint a babakocsik.hu, ahol az általuk forgalmazott Kunert babakocsik láttán rögtön tudtam, jó helyen járok. Azonnal megtetszett a halványzöld színű kivitel, ahogy ránéztem és – furán hangzik – a kis élet, akit a szívem alatt hordozok, pont akkor rúgott egyet. Tudtam, hogy neki is az kell, szóval ez egy jel volt, hogy meg kell vennünk. Rákattintottam a termékre és végignézegettem gyorsan a többféle szögből készült fotókat, amiken látszott, hogy minőségi termékről van szó. A váz színét lehetőségünk volt nekünk kiválasztani, ami nagyon tetszett, mert fehéret semmiképp sem szerettünk volna, az ugyanis könnyebben elszíneződik, így a fekete mellett döntöttünk. Nagyon jó, hogy egy igazán részletes leírás is tartozik a termék mellé, végigolvasva könnyen el tudtuk dönteni, hogy minden kiegészítő és tulajdonság megfelel-e a mi ízlésünknek. mivel 100 000 Ft felett ingyenes a kiszállítás, így nekünk már ingyen hozták házhoz a babakocsit. A várható szállítási idő miatt felhívtuk az ügyfélszolgálatot, hogy tájékoztatást kérjünk. Csütörtök este 6 óra volt és tartottam tőle, hogy már nem fognak foglalkozni a hívásommal, de tévedtem, mert egy kedves alkalmazott vette fel és tőle minden kérdésünkre választ kaptunk. Mivel a BabaVerdának köszönhetően teljes körű tájékoztatást kaptunk a kiválasztott kocsiról, nem teketóriáztunk sokat, leadtuk a megrendelést. 

Segítség egy kismamának

Kunert babakocsik 2

A pocakomban azonban egyre többet mocorgott a baba és másnap be kellett feküdnöm a kórházba, mert megindultak a fájásaim. Roli is bejött velem és egész nap együtt voltunk. Aggódtam, hogy még azelőtt megszületik a kisfiunk, mielőtt megkapnánk a babakocsiját és már riadóztattam anyáékat, hogy szerezzenek egy mózeskosarat, amiben legalább haza tudom majd vinni a kórházból. Eltelt még egy nap, a kisfiam még nem akart kibújni, de hála égnek a babakocsit meghozta a futár. Roli pont otthon volt, így át tudta venni a csomagot. Aznap délután bejött hozzám a kórházba és hozta magával az összeszerelt járgányt is. Azt mondta, nagyon könnyen össze tudta szerelni, mellékeltek mellé egy összeszerelési útmutatót, így nem kellett sokat vesződni vele és interneten utána nézni, hogy kell ezt megoldani. Pár nap múlva hazaengedtek minket a kórházból. Épp a főépületen keresztül toltuk ki a gyereket az utcára, mikor egy állapotos hölgy odajött hozzám és megállított. Megkérdezte, hogy honnan szereztük be a babakocsit, mert ők még nem találták meg a számukra tökéleteset, de ez most nagyon megtetszett neki. Örömmel meséltem el neki a pozitív élményemet a BabaVerda Áruházzal kapcsolatban és biztattam őt, hogy bátran rendeljen tőlük bármit, mert a nagy választék és a vonzó árak mellett a gyors kiszállítást is garantálják. Hozzátettem még, hogy én is pár nappal a szülés előtt adtam le a rendelést, de a kocsi hamarabb megérkezett mint az, aki használja. Megköszönte a segítségemet és megígérte, hogy utána fog nézni az oldalnak. 

A babakocsink megszállottjai lettünk

Mivel Tóbi nagyon jól érezte magát a kocsijában, úgy döntöttük, veszünk bele ezt-azt. Igaz, egy másik márka kiegészítői közül válogattunk, de amiket vettünk, azok passzoltak a Kunerthez is. Egy bundazsákot és egy pelenkázótáskát néztünk ki magunknak, szintén a babakocsik.hu oldalán. A kosárba több terméket is bele tudtuk helyezni, így egyszerre leadhattuk a megrendelést. Szerencsére ismét hozta a formáját a cég, mert igen hamar megkaptuk a megrendelt termékeket. Most én voltam otthon, mikor megérkezett a csomag. Gondosan be volt csomagolva, nem volt megnyomódva, vagy ilyesmi, masszív dobozba rakták, így nem sérültek a benne lévő dolgok. Ahogy Tóbi cseperedett, úgy tudtuk a méreteihez állítani a babakocsit, ez is egy fő szempont volt, mikor megvásároltuk. A leírásban olvastuk, hogy állítható, ezért vettük meg anno. Nagyon örültünk, hogy a babakocsik.hu oldalát választottuk, itt megtaláltuk a tökéletes Kunert babakocsit a gyermekünk számára, kedvező áron juthattunk hozzá és gyors kiszállítással jutott el a mi kezünkbe is. Mindenkinek bátran merem ajánlani, aki egy minőségi, megbízható forgalmazótól szeretne rendelni.