A megfelelő ajándék, és a cross sisak

Mi is lenne a legmegfelelőbb ajándék, egy fiúnak, mint egy motor ajándékba. Persze nem túl nagy, és ez is azért, hogy megtanuljon óvatosan közlekedni.

A megfelelő ajándék

Vajon mikor minek van itt az ideje? Míg régen egy kis fa vonat is elég volt, ma már minél nagyobb ajándékra vágyik mindenki.boy-476092_640

Idén igen csak nagy ünnepek sora lesz. Az öcsém idén lesz 20 éves, ami egy igen csak szép születésnapi szám azt gondolom. Mindamellett igen csak tehetséges is, és jó tanuló. Apánk mindig is vigyázott arra, hogy nehogy elkallódjon, és a helyes úton járjon.

Az iskoláink
Mindegyikünk rendesen járt iskolába, és tisztességes szakmája lett. Az öcsénk az, aki tovább tanult, és egyetemre ment. Ő a család agya, viccesen.

Most az ő születésnapjára az egész család összefog, hogy közösen vegyünk neki egy nagy ajándékot. Innen jött az ötlet, hogy vegyünk neki egy robogót, vagy hasonló kismotort, és egy jó ki cross sisakot.

Igazából meg van mindenünk, még gyerekkorunkban is mindent megkaptunk amire szükségünk volt. Nem mondom, hogy nem akartunk volna sokkal többet, mint minden hasonló korú gyerekek, de hisztizni soha nem mertünk.

Mi még azt gondolom abban nőttünk fel, hogy tiszteljük a szüleinket, és megbecsüljük őket, és persze egymást is.