A hátnak sem mindegy, milyen táskát hordunk

Az utóbbi években különösen elkezdtem odafigyelni az egészségemre. Mindig is szerettem sportolni, gyerekként fociztam, később több sportágat is kipróbáltam, mint a tenisz, kézilabda, futás. Viszont az egészséges étkezésre nem volt mindig affinitásom odafigyelni, főleg az egyetemi éveim alatt, amikor alig volt időm enni, gyakran kerültek gyorséttermi fogások az asztalra. Most már azonban kétgyerekes családapa vagyok, így hatványozottan fontos, hogy jó bőrben legyek és bírjam a gyűrődést. Szerencsére a feleségem egyetért velem ebben, és nagy figyelmet szentelünk a saját és a gyerekeink egészségére, a változatos, vitamindús táplálkozásra és az elegendő mozgásra.

Munkámból adódóan mindig rengeteg dolgot hordok magammal, van, hogy a régi hátizsákomon kívül még három különböző szatyorban férnek csak el a munkámhoz szükséges tárgyak. Ezeknek a tárolására a munkahelyemen sajnos nincs lehetőség. Így az évek során a sok cipekedés következtében egyre inkább hátfájós lettem.

Az izmaim karbantartása végett egy ideje bevett szokásom a rendszeres esti futás, ami nagyon jó izomlazító és endorfintermelő mozgásforma. Segít a nyugodt alvásban is. Viszont a cipekedés továbbra sem tesz jót a hátamnak, így elhatároztam, hogy felfrissítem a gardróbomat egy új, praktikus táskával.

Bőr férfi táska

Az egyik kollégámnál láttam egy elegáns bőr aktatáskát, ami vadonatújnak tűnt, azelőtt egy kopott táskával járt dolgozni. Meg is ragadtam az alkalmat és megkérdeztem tőle, hogy hol vette a szép bőrtáskát. Meglepetésemre azt a választ kaptam, hogy az internetről rendelte. Figyelmembe ajánlott pár megbízható webshopot, ahol nagy választékban rendelhetők táskák.

Este a futásomból hazaérve elővettem a laptopomat, hogy utánajárjak a megnevezett honlapoknak. „Bőr férfi táska” címszavak alatt valóban sok találat ugrott fel, megnézegettem párat, majd a keresőben lévő első találatnál maradtam. Ezt a webshopot bagbox-nak hívják és rengeteg darab közül lehet válogatni. Többek között azért is döntöttem a bőrből készült termékek mellett, mert köztudott, hogy a bőr az idő múlásával nem veszít az értékéből, valamint rendkívül tartós anyag és évtizedeken keresztül biztonsággal használható. A bátyámnak is van egy bőr oldaltáskája, amit már 12 éve folyamatosan használ, és meg sem látszik rajta, hogy már nem mai darab.

A bagbox.hu-n a férfi bőr aktatáska menüpont alatt kezdtem el böngészni a jobbnál jobb táskák között. Találtam retro hatású, valamint mondern kialakítású darabokat is egyaránt. Ez felvillanyozott, mivel a legtöbb bőr férfi táska, amit eddig láttam, elég ízléstelen volt. A képek alapján egyértelmű volt, hogy jó választás lesz egy bőr aktatáska, mivel a több zseb és rekesz miatt minden eszközöm pont el fog férni benne.

Több darab között is dilemmáztam, de végül a Maxmoda tripla rekeszes, fekete férfi bőr aktatáska nyerte meg a versenyt. Rákattintottam a megrendelésre, majd a házhozszállítás opciót választottam, mivel ezt a táskát országszerte ingyen kiszállítják.

Pár napon belül meg is érkezett az új táskám. Egyik nap munka után arra mentem haza, hogy a feleségem átvette a csomagot és az ágyra tette. Gyermeki izgalommal bontottam fel, majd megcsodáltam új szerzeményemet. Egyenként végignéztem az összes zsebet: tartalmazott 3 nagy méretű rekeszt, amiben akár a laptopom is elfér, köztük egy cipzáros rekeszt, valamint elöl két zsebet. Ki is próbáltam, és láss csodát! Minden szükséges tárgyam probléma nélkül belefért.

A feleségemnek is nagyon megtetszett a táska, megjegyezte, hogy milyen elegáns külsőt kölcsönöz nekem. Kíváncsian érdeklődött, hogy honnan rendeltem, mert ő is szívesen utánanézne, hátha talál magának is valamit.

Másnap már boldogan tértem munkába az új táskámmal, végre nem kellett málhás szamárként négy táskát cipelnem. A kollégámnak megköszöntem, hogy figyelmembe ajánlotta a webshopokat, mert magamtól nem jutott volna eszembe, hogy az internetről is lehet megbízható forrásból kiváló minőségű bőr férfi táskát rendelni.

Az esti futásaimat természetesen megtartottam. Egyre inkább alábbhagy a hátfájásom, mióta megvettem a táskát. Közben a nejem is ellátogatott a honlapra és ő is rendelt magának egy divatos női bőrtáskát.